newwmommy Kızlar bebeğim iki gündür huzursuz ve sürekli elleri ağzında haftaya üç aylık olacak diş olabilir mi damaklarına baktım ama bişey anlamadım diş çıkardığını yada kaşındığını başka nasıl anlarım erken değil mi
nnoktaa newwmommy 3 ay oral dönem diye geçer. Ellerini ağzına çok sokar salyası çok akar. Genelde dişle karıştırılır ama çoğunlukla diş değildir.
newwmommy nnoktaa sanki acıkmış gibi ellerini yiyor 😂dünde sormuştum gerçi ama emin olamıyorum huysuzluğu da olunca acaba diş mi dedim
elifimmm123 newwmommy üc ay dokuz günlük uyumuyor huysuz elleri hep ağzında salyasi var ama aç değil biliyorum dişte bana erkenmis gibi geliyor galiba keşfetme dönemi ondan heleki akşam saatlerinde memede almıyor atak mi valla kafa gitti artık bende
barlasfunda elifimmm123 atak galiba bizde 3 ay dörtgünlüğüz vallahi akşam uykuya geçerken savaş veriyoruz resmen ağlama krizleri uykudan bayılıyor ama yok eller sürekli ağza gidypr sıkıyor kendini sonra zar zor salla salla anca uykuya geçiyor ve artık geceler daha çok uyanıyor
newwmommy elifimmm123 valla inan bende iyi değilim iki gündür meme emmiyor mama istemiyor uyumuyor gece on kere kalkıyor gündüz de en fazla yarım saat uyuyor