Prenses_Liya Kızlar Tüp bebekte bugün 10. Gün kan verdim 8.98 çıktı Doktor tekrarlamamız lazım dedim kesin birşey diyemem Yükselir mi sizce Geç döllenmiş olabilir mi Yaşayan varmı böyle bir durumu
[silindi] Prenses_Liya yok ama inşallah olur ve alırsın sağ saglım kucağına Rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın
Elfgrn Prenses_Liya Gebelik var hayırlı olsun burda önemli olan artık bu değerin 2 günde 1 düzenli artması hayırlı olsun tekrardan ❤🥰
Prensesannesi32 Prenses_Liya 5 ustu gebeliktir tüp bebek için nasıl bilmem ama ben normal hamile kaldığımda iliskimle kan verme aram 10 gün 7.7 çıkmıştı hamileydim
Prenses_Liya Prensesannesi32 Ayyy inşallah inşallah işte böyle şeyler duyduğumda çok seviniyorum umutlanıyorum çok emek verdim
Prensesannesi32 Prenses_Liya 2 gün sonra kan ver yukselcek mi dene allahim hayırlısı ile nasip etsin rabbim emeklerini boşa çıkarmasın bize de haber et sonucunu 🥰
irmakesin Prenses_Liya Bende bir hafta önce kimysal gebelik gecirdim.Tup bebek transferi oldum ilk 43 cikti 9 gun. 11 .gunde 11 e dustu tutmadi
user92642835096 Prenses_Liya Merhaba ben regl gecikmesinin 8. Gününe kadar gebelik testinde negatif gördüm. Sonrasında kan verdim beta 11 çıkmıştı. İki günde bir artışı takip ettik iki katına çıkması gerekiyor. Önemli olan İki günde bir iki katına çıkması. İnşallah yükselir sizinki de sağsağlim kucağınıza alırsınız 🤍