tugbadm Bugün ikinci postum ama uykuda çok sıçrıyoruz korkuyoruz sürekli ellerini yarı kundak yapmama rağmen çok sıçrıyor nasıl geçicek tecrübeli anneler var mı?
Bernauslu tugbadm benim kızım da öyle 3 ay 18 günlüğüz. Kollarını bağladığımdan beri rahat uyuyor uykudan uyanıyordu resmen. Hep okudum dua dinlettim telefondan. Başkalarına okuttum biraz daha iyi cok şükür.
tosuncukannesi tugbadm benim oğlumda hep aynıydı şuan 3 ay 1 günlük 1 haftadır falan yapmıyor ama sıçraması normal bir şeymiş genelde bütün bebeklerde olurmuş
tugbadm Bernauslu bende kundak yapıyorum kollarını ama yine de atılıyor zamanla geçiyor diyorlar inş kısa sürede geçer
tugbadm tosuncukannesi iyi bari sevindim normalse dua bende dinletiyorum okuyorum ama işte kıyamıyorum sıçramasına
Fatma_FLZ 20gunlukten sonra kundak yaptık sıçraması azaldı Sıçrayıp kendini korkutup uyandırıyordu 40ı çıktıktan sonrada ara ara kundak yaptık Çok uykusu gelip uyumayıp mizirdaninca
Mihribaliyarr 4 aylığız kundaklamama rağmen hala sıçrıyor ama eskisi kadar değil zamanla kaybolacak merak etme