Pelvan Merhaba sevgili anneler Kizim tam 18 aylik neler yapabilirm nasil oyaliya bilirim eglenceli ve öğretici önerilerinize ihtiyacim var
Ikrazumra19 Pelvan biz boya kalemlerimiz var defter karalama yapiyoruz iste demlik bardak setimiz filan var onlsrla oynuyoruz zeka kartlarimiz var kendi yaptigim oyun hamuru ile oynuyoruz boyle geciyor vakit
Deletedmom277 Pelvan Eşleştirme oyunları oynayabilirsiniz. Bunun için e bebekte vs kartlar var. Aynısı nerde diye soruyorum. Boyama yapıyoruz boyama yaparken ben ağaç kalp çiziyorum soruyorum. legolarla oynuyoruz. kitaplarıyla ilgileniyoruz puzzle
FeriDeniz Pelvan instagramda piapolya18ay hastagini takip ediyorum. Güzel oyun ve aktiviteler paylaşıyorlar. Bir de montesori gruplarına üyeyim. Orada gördüklerimi evde uyguluyoruzve çok faydalı oluyor. Tavsiye ederim.
Ikrazumra19 Pelvan 1 cay bardagi tuz 1 su bardagi un Birkac damla sirke Bir kac damla sivi yag Goz karari ekliyorum renginide havuc suyu ve pancar suyu gibi sebzelerden ve recellerden veriyorum yese de zararli birsey yok icinde😊
atropabelladonna Çöp şişe makarna dızmece, baharatlığa kürdan atma, muffın kalıbına topları koyma, kasıkla kaptan kaba aktarma, az parçalı puzzle, bultak ahşap puzzle, eslestirme yapma, oyun hamuru oynuyorduk biz kızım 18 aylıkken
Pelvan Deletedmom277 tessekkür ederim 😊kartlari vardi resimlilerden hic ilgisini cekmedi hayvanlari öğretmek istedim 1 kart sonra skilip gidiyor😊 kesfetmeyi seviyor kendi bir seyler yapmayi maceraci gibi öyle oturtup bu ne gel bunu yapalim falan dedigimde ilgisini cekmiyor puzlle cekermi bilmiyorum kartlar cekmez diye düşündüm mesela evi var onlarda sekilleri içine atiyoruz ama o şekilleri atmayi öğrenmek istemiyor yada erken bilmiyorum😊