gencannee1 3 yaşında oğlum bebekken herhangi bi sorunumuz yoktu 2 yaşından sonra çıktı. Yemek yiyince hareket edince boğazına geliyor kusuyor öksürünce ağlayınca aynı şekilde fazla yiyince de. Doktora götürdüm kan ultrason fln yapıldı yoğun gaz var alerjisi yok reflü olabilir dedi ama bi tedavi falan vermedi fışkırarak kusuyor bu arada. Çocuğunda reflü olan var mı nelere dikkat etmek lazım ve ne zaman geçiyor çok yoruldum koltuk halı temizlemekten
birprensannesi1 gencannee1 reflü diyeti yapmak gerekiyor . Uyumadan 2 saat önce yemem içmek yasak, baharat, salça , mandalina , portakal filan diyet döneminde yasak. Perhiz işte en önemli şey perhiz
Oglusumunannesii gencannee1 bizimkide aynı şekilde bebekliğinden beri reflusu vardı 3 yaş hala geçmedi hala ara ara kusuyor. Cok yese kusuyor yemek istese bile çok veremiyorum bazen, balon şişirirken zıplarken ağlarken babasıyla şakalaşıp çok gülerken. Daha bıraktım çünkü kanları her şeyi iyi alerjisi de yok. Sadece gece yatmadan ağır gelecek şeyler yedirmiyorum asla. Bide portakal suyu içtiği zamanlar arttığını tecrübe ettim. Büyüdükçe azalacak insallah yapacak bisey yok. Yalnız değilmişiz
gencannee1 Oglusumunannesii ay merhaba giriş yapmamıştım şimdi gördüm yazınızı bizimkinde birebir aynı cocuk gastroya götürdüm ilaç verdi o da evet portakal mandalina falan yapıyormuş bizde de çikolata aşırı yapıyor inşallahh geçicidir ya
gencannee1 Oglusumunannesii lansor ve gaviscon verdi gavşsconu böyle cok yediğinde kusacagını anladığım zaman verdim lansoru da iki kez verdim hiç düzenli kullanmadım