zehross00 Daha yeni hastalık atlattı sayılır, iyileşti sayılırdı artık ama az önce bir dokundum ki vücudu sıcacık ateşini ölçtüm 38.6 çıktı hastayken bu kadar yukselmemisti. Birden neden yükselir ki
UykuPerisi_ zehross00 bizimde birden bir şeyimiz yokken ateşlendi dünden beri. Diş en fazla 38 olur dediler. Bakalım dün düşürdük bugünde aynısı olursa götüreceğim
Nil_defne zehross00 Bizimde birden yükseldi 38/39 a. Ve ilaca rağmen dirençliydi. İki gün sonra da elinde ayağında döküntü çıktı. El ayak hastalığıymış 😔
zehross00 yigitalpanne Allah Allah ya bir seyi de yoktu zaten daha yeni hastalık geçirdi sayılır tekrar başa döndük yani
yigitalpanne zehross00 hastalık bağışıklığı bizler kadar güçlü değil en kısa sürede iyi olur sizin de bebeğiniz inş
zehross00 UykuPerisi_ 2 yaşında kızım diş ateşi olduğunu sanmıyorum normalde de pek ateşlenen bir çocuk değil. Birden olunca panik oldum, size de geçmiş olsun
zehross00 Nil_defne Ayy çok geçmiş olsunn, nasıl geçiriyor peki? İnşallah bizdeki öyle değildir bakalım ateşi hâlâ var bugün de geçmezse yarın hastaneye götüreceğim
Nil_defne zehross00 çok şükür daha iyi sadece iştahsızlık var biraz ateş geçti şükür 🙏çok sağolun size de çok geçmiş olsun 🙏