Gamzelikiz_34 1 buçuk yaşında kızım uykusunda ağlıyor geri uyuyor sonra yine ağlıyor hiç yapmazdı yaşayan varmı kızlar ?
Hayallerhayatolsa Gamzelikiz_34 benimkide öyle yapardı Gündüz birlerden etkilenşrsse yapıyorlar video falan arkadaşı korkuttuysa
Pamukhanim_ Gamzelikiz_34 benim kızımda yapıyor arada annem hep şey söyler gün içindeki şeylerden hatırlıyordur diye bende öyle düşünüyorum yada uyku gerilemesi olabilir 4. Ayda öyle yapardı kızım
Gamzelikiz_34 Hayallerhayatolsa ablasıyla oynarken bazen ablası sıkıyor acaba ondanda olurumu bi ağlıyor nasıl uykumun arasında korkuyorum kız
Hayallerhayatolsa Gamzelikiz_34 bende öyle okuyordum babasının tişörtünü koyuyordum yattığının yanına Baba güven demektir çocuklarda o yüzden Anne sığınak
buseark Benim kızım sa 15 aylık 1 haftadır deli gibi ağlayarak uyanıyor irkilip kalkıyor dua da ediyorum acıyorum neden oluyor acaba ya doktora mı götürsem
i_ylmz buseark benim kızım da 4. Ayın içinde uykuda ağlayıp bir anda bağırarak uyanıyor dua okuyorum ama yine de ağlıyor uyku falan kalmadı 1 haftadır sürekli yapıyor nasıl aşacağım inanın bilemedim eşim asker evde tekim baş edemiyorum