livak Bebeğim 5 aylık son 15 gündür kucağımda sallayarak uyutuyorum , Ne yaptıysam uyumuyor ağlıyor gözünü öfelemeye başlıyor. bu duruma nasıl bi çözüm bulabilirim kollarım koptu 🤣 Yaşayan annelerim acil yardımmmm
sekerparemm livak svlla Bu ayalrda bi inatlaşma hıysuzluk dönemi oluyor bu tutulmayı bi atlatırsanız gerisi kolay oluyor ağlıyor susmuyor diye bu yöntemle uyutmayın sakinleştirip konuşturup yatağında devam etmesini sağlayın sizi ele geçirmek amaçları
dgltkn livak doğduğundan beri kucağımda uyutuyorum 8 ay 13 günlük halaa aynı kollarım tartmıyor artık eğer çok uykusu varsa memede uyur
svlla svlla o da sadece gece uykusunda gündüz memede uyuyor yatırınca hemen uyanıyor. O yüzden gündüz uykumuz hiç yok gibi 15 dk toplasan ne yapacağımı da bilmiyorum çalışan biriyim ve işe başlıyacağım. 🥺
asoaseasi svlla aynı ben de öyleyim işte yatırıyorum geri uyanıyor bu sefer bütün uykularımız bölünüyor ve biz bir kısır döngüye giriyoruz
livak sekerparemm Yataga yanına uzanıp yan çeviriyorum Sırtını pışpışlıyorum bu şekilde cok nadir uyuyor çok uykusu gelince deliriyor umarım atlatırız Ayaktada salltmıyorr ı daha kolay
svlla livak memede zaten dalıyor ağzından çekince de bir problem yok ama gündüz yatağa yatırınca sorun gözler hemen açılıyor
cihangirgozde livak kanguruda uyutuyodum memlekete gidermken almadım artık dayanılmaz bel ağrım vardı öyle böyle memede uyumaya alıştı şimdi de memelerimi sıkıyor ısırıyor ahnahah kendi uyumadığı sürece her türlüsü zor.