mero4001 Merhabalar çekme yapmayan memnun kaldığınız kurutma makinelerini söyler misiniz acaba tam marka olarak :)
nilikonunannesii mero4001 hoover kullanıyorum 2 senedır çok memnunum çekme ile karşılaşmadım. Tam olarak da kuru çıkarıyor bazı makineler nemli bırakıyor ama benimki öyle değil.
hayalperest2310 mero4001 ben iki hafta oldu alalı Altus marka çok güzel kurutuyor hiç çekme yapmadı bebek kıyafetlerinde genelde hep çekme vs derlerdi ama gayet güzel ve aşırı tozu güzel alıp kuruyor 1 buçuk saatte
Mucizem0111 hayalperest2310 hangi model ve hangi programda kullanıyorsunuz bende almayı düşünüyorum da
nilikonunannesii mero4001 hoover 10 kg WİFİ kurutma makinesi yazarsanız çıkar. https://app.hb.biz/dskzXmjJyMdd
gulsahh0 Beko’nun wifili kurutma makinesi var çok memnunum hiç çekme yapmadı yorgan çarşaf bebek kıyafeti herşeyi kurutuyorum
betul97_ hazale966 Bosch kurutma makinenizden memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum çekme vs yapıyor mu
fatma_6141 hazale966 merhaba bende aynı model kullamıyorum oglumun tsırtleri cekti narin hassasta kuruttum aynı oldumu sizdede