buseg16 Kızlar bebeğim 1 yaş 24 günlük artık inek sütüne başlayabilir miyiz gece uyurken biberonla versem ya da ara öğün olarak versem sizler veriyor musunuz
ogretmenanne2024 buseg16 verme diyenler olacaktır ama ben veriyorum pınar in devam sütünü gece yatarken bide sabah kalktığında veriyorum 120 ml içiyor
miniktursu buseg16 inek sütü bize hiçbir zaman uygun olmadı. Siz bilirsiniz ama asla vermenizi tavsiye etmem..
Pamukhanim_ buseg16 ben veriyorum bazen 1 yaş 25 günlük kızım bişey yemiyor ve onu sevdi hiç bişey yemezse içiriyorum zararlı diyenlerde var ama ben veriyorum
AslanKadini_ buseg16 ben 1 yaşından sonra süt verdim ama beğenmedi 17 aya kadar emzirdim kestim 19 aylık hiç süt vermem öyle sevmiyor genelde ayran kefir yoğurt veriyorum
mylife_ buseg16 18. ayına kadar mama verdim hep 6 aya kadar anne sütü aldı zaten ondan sonra kestim vermeyi şu an 26 aylık süt falan da vermiyorum gün içinde veya yatarken alışınca bırakmasi zor oluyor yemek yemiyorlar kansızlık yapıyor diye duymuştum inek sütünün hiç bir yararı yokmuş bence kökten kesin
Pamukhanim_ livanurvealpinannesi61 zaten emiyor onada güveniyor ben yarın öbür gün etmeyi bıraktığında alışsın diye veriyorum sık değil haftada1-2 falan
sibelkilic buseg16 gecelerı laktozsuz sut ıcırıyorum 1 yasından berı ıcıyr suan 2 yasında oglum mamaları bırakalı cok oldu ballı sut pekmezlı sut ıcırıyorum ara ara gecelerı
ogretmenanne2024 buseg16 açık süt vermiyorum hiç ama güvendiğiniz aldığınız bir yer varsa belki olabilir
hunilimomy buseg16 sindirimi zor gaz yapiyor ben bile tükettiğimde hazımsızlık yapiyor. Onun yerine bitkisel süt, kefir , ayran peynir tuketmesini tercih ediyorum
miniktursu buseg16 iştahsızlık yapar, kabızlık yapar, bağırsakları bozuyor bildiğim kadarıyla. Daha önce bir doktordan detaylı açıklamasını dinlemiştim şuan tam hatırlamıyorum ama biz insanlara uygun bir besin değil 😃