karanalp1823 Gzm__ yutamaz yutacağı boyutta bir parçası yok. Ama çocuğunuz takıntılı şekilde her şeyi ağzına alıyorsa, yalıyorsa vs mutlaka kan tahlili yaptırın. Demir eksikliğinde yapıyorlar bunu genelde. En kötü ihtimalle en küçük üçgenler ağzına takılır ağzını kocaman açıp almaya çalışırsa. Öyle bir problem varsa en küçük üçgenleri kaldırırsınız gerisiyle oynar bir süre, sonra diğerlerini eklersiniz düzeldikçe
Ballilokmam11 Gzm__ bence çok parçalı olan indirime göre alabilirsiniz bizde ki 101 parça bayağı iyi oluyor
Bebegimm1 BulunurHintKumasi indirimi görünce aklıma geldiniz haber vermek istedim neyse sağlık olsun.ben dün sipariş verdim nasıl acaba kalitesi
rana0234 Benimkiler tüm oyuncakları çok hunharca kullanır, atar, kırar, bir yerlere vurur, sizce almalı mıyım bende? 1 ve 3 yaş bebeleri🤦🏻♀️
BulunurHintKumasi rana0234 oynarlar diyorsanız alın derim. Benimkiler de atıp tutuyorlar henüz bir şey olmadı bayağı sağlam yapılmış.
BulunurHintKumasi Bebegimm1 teşekkür ederim sağlık olsun nasip böyleymiş 😊kalitesi güzel beğendim ben.
rana0234 BulunurHintKumasi teşekkür ederim oynamaları için sanırım başlarında olup, eşlik etmek gerek🙏
ummukerem BulunurHintKumasi yeğnim 5 yaşında 32lisi bime gelmişti ondan almış ve çok güzel oynuyor bata uzun süreli oyun kuruyor. Çok parçalı olanlar daha iyi olur