mondecaidensecmeler Kızlar iyi akşamlar🥰 evi genişletiyorum ama yaptiracagim oda fayans olacak halı Alaçam ama oglumdan dolayı nasıl bir hali diye düşünüyorum oğlum 10 aylık ve emekliyor🤷🏻 hangi halı modelini önerirsiniz? Dayansın soğuğu vurmasın istiyorum
AslanKadini_ mondecaidensecmeler kalın hali alacaksınız o zaman fayans çok soğuk oluyor ya parke neden düşünmediniz?
Burcinblgl mondecaidensecmeler bence odaya fayans kullanmayın isterseniz fayans görünümlü parkeler var bakabilirsiniz fayans hem çok toz belli ediyor hem daha soğuk olur ve bence mutfak ve hol dışında odada iyi olmuyor kullanma açısından 🌸
talhamamy mondecaidensecmeler fayans çok soğuk oluyor bizim bütün ev fayans ama yerden ısıtma. Yanmadığı zaman yerler buz gibi
mondecaidensecmeler etkafa biliyorum canım da yaptırdık birde parke yaptırdık çok kötü yaptılar heryer bombeli oldu
AslanKadini_ mondecaidensecmeler salonda fazla boşluk kalmayacak şekilde büyük kalın yedekli hali alın ki yıkamaya verince boş kalmasın
mondecaidensecmeler AslanKadini_ boşluk bırakmicam zaten polar alirim diye düşünüyordum üstüne ama polar tutan halilardan kalmadi
LadyGaddar mondecaidensecmeler Merinos halilari bilir misin onlardan al hiç soguk geçirmiyor sıcacık halı havı sık ve yüksek
LadyGaddar mondecaidensecmeler Evet eskidende baya meşhurdu şimdide var uzerine modern desenler yapmışlar alsan işini görür