prp2727 Ne uyku uyuyor nede duruyor önceden beşiğine koyar yazmasını verirdim uyurdu asla uyumuyor koydugum an çığlık atıyor ayagimda sallamaya başladım onda bile çok uzun sürede uyuyor bugün 7 uyandı 10 bucukda zor uyuttum yarım saat uyudu kalktı saat olmus14 halen ayagimda Deliricem neden
mrnrk prp2727 nedense durumlar çok tanidik geldi yanliz değilsin 5 ay 1 haftalik sabah 8 de kalkti şimdi uyudu daha tabi uyanmazsa 6 saatir uyanik
bir1anne prp2727 4 ay 24 günlük bende aynı şekilde normalde 9 da uyur 8 de kalkardı geçen gece en az 7 8 kere uyandı bu gece de 4. Aya girdik başladı uyku sorunu arada 5 dk ağlamasına müsade ediyorum öylelikle uyuyor kaç gündür uykusuzluktan ruh gibiyim 🥲
uckunmerve prp2727 prp2727 senı cok ıyı anlıyorum emın ol cogumuz bu zorlugu yasıyoruz benımde 6 aylık oldu gecıcek bu gunler dıyıp avutuyorum kendımı ben bıde anksiyete oldum dahada zorlastı hayat
Birprensannesii__ prp2727 4 ay atak dönemi ondandır Allah yardımcınız olsun bizde geçtik bu yollardan 😶
mommy40 4 ay 27 günlük, aynı durumdayız, uyumamak için çığlıklar atıyor gündüzleri resmen savaşla geçiyor, geceleri 7-8 kere uyanıyor…
Eminipektas prp2727 3 aylık oğlum beni gün geçtikçe daha çok zorluyor ne uyku uyuyor nede duruyor sürekli kucak istiyor yere koyma dıyor bugün cıldırdım 2 yasındada bir kızım var aynı şekilde o da durmuyor çok zorlanıyorum çok
mommy40 prp2727 evet kolumda pışpışlıyarak odada yürüyorum, poposuna patpat yaparak uyutmaya çalışıyorum, memeye koyduğumda bile emdikten sonra uyumak istemiyor geriniyor çığlıklar atıyor. Bugün pes ettim mesela daha fazla uğraşamadım kolum koptu 😂