Mamalogy 9 aylık bebeğim bir kaç gündür zorlanıyor Bu durumda yemek yedirmeye (avokado, kabak, karnabahar mesela bugün verecektim) devam etmelimiyim yoksa bugün sadece devam sütümü vermeliyim ?
[silindi] Mamalogy kabak gibi bağırsak çalıştırıcı olanlardan bir iki kaşık verin ama devam sütü verin genel olarak katı gıda çok çok az verin bir de yarım çay bardağı kadar kefir iyi gelebilir alerjisi yoksa
alinmom Mamalogy Avakado, kabak ve karnıbahar sindirimi kolay besinler verebilirsin. Devam sütünü tamamen kesmeye gerek yok ama biraz azaltıp su alımını arttırabilirsin. Ayrıca armut, kayısı gibi lifli meyveler vermekte kabızlığa iyi gelir.
Mamalogy [silindi] kefir henüz denemedim ama şu ana kadar bir besine alerjisi olmadı çok şükür yarın alıp deneyebilirim onu. Teşekkürler ☺️🫶🏼
Mamalogy alinmom 4-5 gündür aslında sindirimi kolay besinler tüketiyor ama anlayamadım neden böyle oldu 🥹 sadece sabahları yumurta veriyordum bugün vermedim acaba o yüzden olabilir mi
alinmom Mamalogy Evet olabilir, yumurta bazı bebeklerde kabızlığı artırabiliyor. Hergün vermek yerine haftada bir kaç kez vermek daha iyi olabilir. Onun yerine sabah kahvaltısına biraz meyve püresi veya yoğurt ekleyebilirsin, sindirimini de rahatlatır.
Mamalogy beybitolat Hindistan cevizi yağını nasıl veriyorsunuz acaba onu da hiç kullanmadım daha önce 🥲
beybitolat Mamalogy sade verince midesi bulanıyo benim oğlumun o yüzden ben genelde yoğurduna karıştırıyorum yada muhallebisine falan