1gebeshanim ek gıda sürecini geçmiş birisi olarak diyorum ki hiçbi markaya güvenmeyin, organik adı altında fahiş fiyatlara satıyorlar, normal bir irmikte aynı işi görüyor, hatta ben blenderdan geçirip bebek irmiği formuna getirmiştim aynısı oldu, tek farkı daha ince oluşu… tarhana olarakta aynı şekilde güvendiğim bi tanıdık yapıyor ondan alıyorum en başından beri (bi süre makarna lütfenden aldım ilk etapta) sonra baktım ki bikaç pişirmede bitiyor ve çok pahalıya geliyor, yani instagramın influserların popüler kültürün gazabına uğruyoruz, güvendiğiniz birisi varsa ondan tarhana alabilirsiniz. Ben ilk başta makarna lütfenden almıştım çoğu şeyi sebzeli mücver karışımı çok güzeldi ama kızım asla mücver sevip yemedi… erişte makarna falanda annemin komşusu evde kendisi yapıyordu ondan almıştım, bikaç kez anneme yaptırdım ıspanaklı pancarlı erişte falan, marka çokta önemli değil bence, tabi gidip kimyasal koruyucu içeren şeyleri almamak lazım ama markayada takılıp kalmamak lazım diye düşünüyorum fikrimce 😇 karar sizin tabikii nasıl uygun görüyorsanız öyle yapın, markana lütfenden aldıklarımdan memnun kalmıştım ben, bide sebze kurusu almıştım kendi yaptığım çorbalarına katıyordum oda güzeldi