Mlkmstf Merhabalar akrep burcuyla ilgili bir yazı okudum da ilk 10 gün akrep akrep sonraki 10 gün yılan akrep son 10 gün de doğanlar akrep kartal oluyormuş bunu duyan bilen astrolojiyle ilgilenen açıklama yapabilen var mı acaba 🤷🏼♀️
nnoktaa Mlkmstf ben o kısmını bilmiyorum. Ama akrep akreptir. Zehirlidir 👹👹👹 örneklendireyim. Bir eşim iki @denizalismom al işte ikisini de sevmiyorum 😂😂😂😂 ikisi de hayatımı tüketiyo 😂😂😂
KLORAK Mlkmstf kocam 2. 10 günlük diliminde Allah eksikligini göstermesin Akrep Yilan Çiyan ne ararsan 🤣 o degil 2 numaram da 2. 10 gün dilimine giriyor
Mlkmstf simseklivekalpli 😂🤷🏼♀️ aynennn daha yeni öğrendim bende birkaç astrolog açıklama yapmış ama çok karışık 🥴
Bade38 🦂 olarak ikiye ayrılıyoruz gelişmiş akrep ve gelişmemiş akrep gelişmemiş akreplerden nefret ediyorum Gelişmemiş; yanlışlıkla bu gruba ittirilmişler olmaması gerekiyor da doğumu denk gelmişler diyeyim 😏😏
simseklivekalpli Bade38 hangi grup o? Oğlum Terazi doğacakken saat farkıyla akrebe akrep olarak kendini ittirdi de 🤣
[silindi] Bade38 ben de zehrini içe akıtan ve dışa akıtan şeklinde diye biliyorum. Zodyak’ın en içinden çıkılmaz burcuyuz galiba çeşitleri çıkıp duruyor ortaya hahahah
Bade38 simseklivekalpli Öyle değil ya dnbdhdxbbd mesela akrep burcu grubuyla alakası yoktur ama akrep burcu olmuş tarzında yani doğumu denk gelenlerin bazıları akrep geçiyor ama alakaları yok
AlinaEmreHan1 Bade38 bende akrep burcuyum ama bi tanıdığım var tam da sizin yazdığınız gibi , demek ki gelişmemiş akrep 😂 ne alaka diyorum hep çünkü akreple hiç alakası yok
Bade38 AlinaEmreHan1 Evet evet anlatmak istediğim bu işte bende akrep Burcuyum arkadaşım da ama onun alakası yok yani 😂
forumgurmesi [silindi] Akrep Akrep ne oluyor, Akrep olduğumuz için yeterince zorbalandıı Akrep Akrep kombosu çıktı şimdi de.🤭🙊
Bade38 [silindi] Bence de birde şey var mesela burç muhabbeti açılıyor burcun ne akrep diyorum ve o mistik cümle ayyyyyyyyy sanaaa bulaşilmaz 😂😂😂