kedilipicama Bebeklerinize alışveriş nerden yapıyorsunuz annemler uygun a? Genel bilinen siteler markalar dışı kendi isletmesi olan uygun kaliteli ürünler olan?
beybitolat kedilipicama ben lcw koton ve hm den yapıyorum ama ablam hep minicityden alıyo ve ciddi uygun yani
ksvgii kedilipicama modamızbir den alıyorum doğduğundam beri 1 ya da 2 bedem büyük alıyorum 3 -4 defa toplu alışveriş yaptım kızım için Kendim içinde ordan alıyorum 4 yıldır falan
UrbanMom kedilipicama lcw, e bebek, koton, civil. Ben bir sene öncesi kasım indirimlerinden alıyorum inanılmaz uyguna getirdim bir sürü kıyafeti. Mesela bu sene giyindiklerini geçen sene kasım ayında aldım bu dediğim yerlerden örnek vereyim e bebekte indirimli ürünler vardi yanlış hatırlamıyorsam üstüne yüzde 30 mu verdilerdi yalan olmasin onunla beraber inanılmaz fiyatlara kıyafetler aldım.
kedilipicama UrbanMom indirim bi türlü yakalaymıyorum ya para olmadığı zaman indirim görüyorum olduğu zmn yok😃
Eylulzeynep8 kedilipicama LCW’de kuponla uygun oluyor, yıpranmıyor da, küçülene kadar giyiliyor. Başka markalardan hediye gelen oluyor ama ya kumaşı polyester ya da iki yıkamada mahvoluyor.
kedilipicama Eylulzeynep8 kupon isini bi çözemedim ya uygulaması bende yok ama bırda fazla onume cıkıyor kupon postları nedir acaba farklı insanlardanmı kupon alıyoruz oyleliklemi indirim oluyor
Eylulzeynep8 kedilipicama Her üründe olmuyor, bazı ürünlerde çok iyi indirimler oluyor, sürekli takip etmek lazım. Misal dün kendim için 1 etek, 1 triko tunik, 1 kazak, oğluma kot pantolon, sweat toplam 1700 TL aldım, bu devirde bedava gibi.