eymenku Arkadaşlar merhaba pazartesi günü işe başlıyorum bebeğimden ilk defa ayrılacağım biraz buruk oldu içim kayınvalidem kendi evinde bakacak bebeğime bende günlük olarak lazım olacak malzemelerin aynılarını onun evine de bırakacağım bı liste yaptım ama eksik var mı sizce Bez Alt açma örtüsü Pişik kremi Islak mendil Yedek kıyafet- zıbın - çorap Banyo havlusu -sampuan Mama kaşığı Ateş ölçer Ateş düşürücü şurup Oyuncak Sizce başka eksik var mı
dnzzynpmom eymenku çocuğunuz emiyor mu yani mama kaşığı dediğiniz şey ne oluyor biberon vs kullanıyor musunuz
maysamoms33 eymenku suluk Battaniye Bizde herşeyden 2 şer tane aldık ikiz çocuk doğurdum kadar oldu mama sandalyesi emzik vs hem kendi evimize hem anneme ekstradan aldık mecbur ateş düşürücü ve ölçüm aletide ekleyin diş için özellikle kullandığınız bir şey varsa onuda hazır su kullanmıyorlarsa onuda alıp verin
eymenku sencokbiliyon 9 aylık normalde bir yaşına kadar çalışmayacaktim ama ekonomik olarak başka şansım kalmadı
eymenku dnzzynpmom ek gıda kaşığı emiyor ekstra süt sağıp hazır vericem ama biberona karşı isteksiz belki mecbur kalırsa içer diye düşünüyorum
eymenku betulland kayınvalidem tırnağını kesemez onu evde olduğum saatkerde ben hallederim inşallah demir ve d vitamini aklıma gelmemişti teşekkür ederim
maysamoms33 eymenku rica ederim canım ilk hafta zor geçer ama zamanla alışırsınız çalışmak iyi gelecek eminim ❤️
Birminikaslan eymenku ben anneme koca bi valiz yapmıştım vitaminleri sulugu felan hep çifter çifter oğlumun manyetik blokları var onlar bi buraya bi oraya gidip duruyor seviyor diye onu bile ciftleyecembu gidişle. Yelek vs.de koyun ilk kalktığında vs giydirir