Tangrampuzzle Çok sevdiğim bir yakınımın oğluna hediye alacağım 4 yaşında ucuz bir şey almak istemiyorum doğumunda da alamadım şimdi ne alabilirim
alparslanumay Tangrampuzzle Sevdiği bir süper kahraman varsa onunla ilgili ürünler seçebilirsiniz nevresim oyuncak falan
myangelson Tangrampuzzle ben yeğenime izinde onlara gittiğimizde hediye olarak Galatasaraylı takım almıştım tam bir fanatik 😄 5 yaşındaydı aldığımda. Yani bu tarz seviyorsa tuttuğu takımla ilgili birşeyler alınabilir
Deletedmom_216 Tangrampuzzle yasina uygun uzun sureli vskit gecirebildigi bi hediye olabilir. Hem cocuk icin iyi olur hemde akradasiniz kendine zaman ayirmis olur. Genelde anne olan arkadaslarimin cocuklarina hediye alirken annelerin de rahat edebilcegi bi hediye bakiyorum. 4 yas cocukta mesela araba pistleri var onlardan olabilir, yaşa uygun etkinlik seyleri olabilir (1 den fazla olursa setler daha iyi olur uzun sure etkinlik yapabilir) insaat seyleri vs oluyo onlardan olabilir bide mini legolar var onlardan da olabilir.
mamylatte Tek bir hediye bulamazsanız bence iki üç hediye birleştirilebilir mesela bir takım kıyafet bir de oyuncak felan
210624 Tangrampuzzle tuttuğu takımla ilgili birsey alabilirsiniz soğuklar geliyor atki sapka takım olabilirsiniz , kumandalı araba alabilirsiniz, sevdigi çizgi film karakteri vardır illaki onunla ilgili birdey de alabilirsiniz
sengul34 Tangrampuzzle bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama 1300 TL’ye ebebek‘te çok güzel kumandalı araba var
bezelyem65 Tangrampuzzle ben yeğenim için 4 yaşındayken ona 1 yıllık TÜBİTAK meraklı minik dergisi aboneliği yapmıştım 1 yıl boyunca her ay mutlu oluyordu ben de mutlu oluyordum😍😍😍😍😍😍 ondan sonra böyle çevremde o yaş grubunda olursa onu düşünüyoruz çünkü kartlar etkinlikler dergi felan çok eğlenceli oluyor anne baba çocuk hepsi eğlenerek yapıyor 🤗
cokbilmismom Tangrampuzzle manyetik bloklar en yaratıcı oyuncaklardan biri ailecek vakit geçirebilirler
betulland O yaş çocuklar genelde çizgi film karakterlerine özeniyorlar özellikle süper kahramanlara. Süperman, Batman, Örümcek adam kostümleri var onlardan alabilirsiniz ve bunların nevresim takımlarından.