patastikof Kizim 13 aylik dışarı hergun cikiyoruz bot almak istiyorum spor ayakkabilari yazlık. 18/19 giyiyor sporda. Botu 20 almayı düşünüyorum piyasada en mantıklısı IGOR marka botlar.. var mi bu numaralarda igor giyen yada tavsiyesi olan
talhamamy patastikof bende 14 aylık ogluma bot almak istiyorum ama nasıl bişe alsam bilmiyorum hangisi kullanışlı olur
belgin2 patastikof bende 14 aylık oğluma yeni İgor bot aldım çok markaya baktım ama oğlumun ayakları tombul asla girmedi botlara igoru içi kürklü botlarına da girmedi içi tüysüz alıp kalın çorapla giydirecektim son dakika bunu bulduk igorda hem kürklü hem çok esnek hafif denedik çok rahat yürüyor hiç rahatsız olmadı tavsiye ederim ben 22 no aldım oğlum 21 giyiyor zaten kış boyu giysin diye 22 aldım
cokbilmismom patastikof igor benim oğlumun ayağına hiç olmuyor çizmelerini denedik olmadı, sandalet almak istemiştim yazın olmadi. Aşırı dar kalıp bebeğimin ayağına girmiyor 😂😂 vicco aldım aşırı rahat ve yumuş yumuş 
cokbilmismom belgin2 ben igorda hangi model ayakkabı bot denesem oğlumun ayaklarına olmadı ya aşırı dar çokta beğeniyorum modelleri 😂😂 bu kısalarda içi tüylü hiç görmemiştim görsem denerdim ya çok güzelmiş. Nerden aldınız belki bir tanede bundan alırım
dikenlimon belgin2 merhaba nereden aşdınız orijinal olup olmadığını nasıl anladınız acaba ? İnternetten alacağım fakat çok fazla satıcı var ve fiyat farkı var çok kararsız kaldım
lunalunuay cokbilmismom ben de bununla ilk adim botu arasında kaldım. Bu kasımda falan giydirilir mi sizce benim kızım ayakları çok terliyor sıcak olunca
belgin2 cokbilmismom evet igorun diğer modelleri benim oğluma da olmadı birtek bu oldu çok rahat bir şekilde sizin aldığınıza baktım birçok yerde ama asla beden kalmamıştı bende bunu aldım ☺️
cokbilmismom lunalunuay ben şimdi bile giydiriyorum yağmurlu günlerde öyle bir terleme olmadı açıkçası
cokbilmismom lunalunuay hafif hafif bende bunlara sitesinden bakıyordum sonra ozdilekte denk geldik elime bi aldım o kadar yumuşak ve hafif ki direk aldım
suheyla92 patastikof vicco bot almistim gecen kis memnun kaldik. Ayaklari tombisse igor dar geliyo bilginiz olsun
belgin2 dikenlimon ben Bakırköy capacity avm de kifidis mağazasından aldım hem güvenilir hemde deneyerek aldım tavsiye ederim