sum11 Merhaba hanımlar kırkımdan sonra yaklaşık 25 gün adet gördüm ve bir aydır regl olmadım sizce hamilemiyimdir
thsinurr sum11 ben kirkimdan sonra hiç adet olmadım doğum yapalı 3 ay oldu emziriyorum diye içim biraz rahat ama yine de insan korkuyor
sengul34 sum11 artık çocuğun Küçüklüğünden geçtim bir de sezaryenim o sıkıntı ben çok düşünmüyorum ya ama bazen bir aklıma geliyor ama
sum11 sengul34 benim çoçuğumda 3 aylık daha illaki bi kardeş isterim onun için ama çok erken yetişemem diye korkuyorum ve yetişememde o yüzden istemiyorum 😢
doublemamaa @“sum11”#p3741952 hiç emzirmediniz mi ya da bıraktınız mı ? Benim kızımda 3 aylık emmeyi bıraktı buna benzer sorunlarım oluyor benimde 10 günü geçti mesela adetim hala az da olsa lekenlenme devam ediyor
sum11 doublemamaa bazı sıkıntıları kafama çok taktım 1 hafta ağladım diyebilirim o yüzden sütüm kesildi mamaya geçmek zorunda kaldım
doublemamaa sum11 bende aynı dönemlerden geçtim ağlamaklı geçti neredeyse lohusalığım 2 ay zorla emzirdim sağlık olsun gerisi boş