fyznaykn Kızım 5 ay 27 günlük şu an yanımda sabah onu koynumda görünce o kadar huzurlu oluyorum ki mucizem çok güzel bir şeymiş evlat değilmi sizinkilerin yaşları nedir Allah çocuklarımızı başımızdan eksik etmesin korusun daima 😇🥹😍
dilaaaraa fyznaykn İlkini 3,5 yaşına kadar emzirdim ama ikincisi 2 ay bile sürmedi, eşimle sıkıntılarımızdan dolayı sütüm kesilmişti, keşke emzirebilseydim çok güzel bi duygu, evlat zaten bambaşka😭❤️
Duyulurum fyznaykn maşallah 🩵 evet çok güzel. Ben de emzirmeyi sonlandırdım ama göbeğime dokunarak uyuyor, gece uyanıyor “annecim göbüşe dokunmam gerekiyo” diyor 😅🩷
Canparcam_ fyznaykn Evet çok güzel kızım 5 yaşında akşam odasında uyutuyorum, gece uyanıp bizim odamıza geliyor aramızda uyuyor 🥹🩷 Ve ellerimle oynayatak uyuyor hala o huyunu bırakamadı, bebekliğinde hareketli diye uyurken ellerini tutardım öyle uyurdu öyle de kaldı bu durum temas bağımlısı 🫠
incihanim_ fyznaykn amin canım onların varlığı dünyaya bedel hele o kokuları oğlum 3 yaşında öpmelere doyamıyorum 🥰Rabbim çoçuklarımızı bütün kötülüklerden korusun
kbrayksel 35 yaşında anne oldum çok zor geldi ama bir o kadar da güzel. İki duygu aynı anda nasıl yasanirmis anne olunca anladım.
fyznaykn incihanim_ aminn her çocuğu bebeklerini çocuklarınızı öpün öyle uyandırın annem öperdi şifa gibi
kizinaasikbiranne fyznaykn Benimki yaklaşık 3 yaşında ve abla olmaya hazırlanıyor aşırı seviyorum aşırı iyi ki var benim pamuk kızım 🥰 Allah herkesin evladını bağışlasın 🤲🏻
kizinaasikbiranne fyznaykn Anne olmayı Allah bize nasip etti 😊 şükürler olsun inşallah bütün çocuklarımızı merhametli iyi yürekli empati ve akıl sahibi kişiler olarak yetiştiririz 🤲🏻 teşekkür ederim canım ❤️