ayse4208 Hanımlar bebeğim 6 aylık kafasının arkası düz. 4. Ayda doktora gittik kafa orijinal şekline geri döner dedi ama bir değişim olmadı hala. Böyle bir durum başına gelen ve düzelen var mı?
mamylatte ayse4208 benim bebeğimin kafası öyle hafif sivri ama benim eşimin kardeşlerinin ,dayılarının eşimin ailesindeki bütün erkeklerin kafası böyle belki de genetiktir diye çok sorun etmedim açıkçası
hazale966 ayse4208 yatırmayla alakası yok genetik. Benim kızımında eski göre düzeldi bombelendi ama babası gibi aynı kafası😀 eşimin tarafı hep düz kafa 🤣 6. Aydan sonra düzeleceğini pek sanmıyorum. Şekil alır ama düzlük kalır
ayse4208 hazale966 biraz olsun bombeleşti mi kafası? Benim eşimin tarafının da düz bizim tarafta da düzlük var? Ama yatırmaktan kaynaklı oldu bizimki 🥹 ben yan çevirdim sürekli sırt üstüne döndü.
hazale966 ayse4208 yan taraflardan evet bombeleşti ama arkası düz top gibi değil tam Tabi saçları uzayınca belli bile olmuyor. Eşimin yiğenininde öyle ama saçlarından belli olmuyor arkasında düzlük
ayse4208 mamylatte bizimki de 6 aylık olmak üzere ama bizim kafası yuvarlaktı ilk başta sonradan düzleşti
hazale966 ayse4208 1,5 yasına kadar şekilleniyor kafa bıngıldak kapanana kadar ilk aylar bizimde dümdüzdü
hazale966 ayse4208 8. Aydan sonra düzeldi. Ama siz sağlı sollu yatırın tek tarafa yatmasın. İnatla tek tarafa yatıyorsada düz kafa yastıklarından kullanın
ayse4208 hazale966 ayy hadi inşallah yok kendi sağ sol dönüyor su an. Etrafında dönmeye başladığından beri böyleyiz şükür 🙏 Yürüteç aldım gün içinde biraz da ona koyarsam sırt üstü geçecek olan vakti en aza düşürürüm inşallah 🙏