yagmurikraalcicek canım aynı durum çok uzun süredir bizde vardı. Bebeğim tam 5 aylık çok çektim o kusmalardan . 4.5 aylıkken kaşık mamasına başladım yani şöyle devam sütüne ve anne sütüne göre birazdaha yoğun kıvamlı içirdim biberondan hazırladığım kaşık mamasını. Verdiğim ölçeklere çok dikkat ettim. Misal anne sütü veriyordam 90 ml sağdım, üzerine 30 ml’e denk gelecek şekilde kaşık maması kullandım. Toplamda 120 ml içiyorum diyelim karışımı böyle ayarladım. Veya 60 ml anne sütü veya devam sütü, 60 ml’e denk gelecek kaşıl maması şeklinde ayarladım 120 ml’i. Gün içinde her beslenmede tekrarlamadım. Diyelim 10 kez besliyorsam, 3 ü bu şekilde oldu ve acayip tok tuttu. En önemlisi kusma olmadı. Anladım ki kusma işi çok sıvı formda mamalar ve anne sütü kapakçıklarda tam gelişmediğinden vırt diye yukarı çıkıyot yada mamayı sindiremiyor. Kaşık maması tuttu bebeği. 15 gündür kendimce böyle bir yöntem denedim . Yine de siz doktora görünün ultrason falan çekildin mide darlığı veya reflü olabilir. Her çoçuğun farklıdır çünkü sıkıntısı