Tgba Bebeggimm bizde vermişti doktorumuz sabah,aksam olarak vermiştim ama kişiden kisiye degiisyor die biliyorum düzenli kullanin biz kullandik simdilik hırıltı yok ve cigerlerine henüz inmemiş demişti soguk alginlıgından çoğu cocukta görülüyormus.
Cansu1234 Bebeggimm biz 6 buçuk aylığız aynı durum bizde var doktor 2ml ventolin 2ml serum fizyolojik karıştır ver ardındanda cortairı tam ver günde 4 kere dedi sabah öğlen akşam gece veriyorum
tugceilealin Bebeggimm merhaba ya oksuruk nasildi tarif edermisiniz benim de 4 aylik kizim arada pespese 3 4 kez oksuruyor
Bebeggimm tugceilealin hafif hafif başladı gün geçtikçe arttı biz 4. Gün gittik gittiğimiz gün fazlalasmisti baya ciğerden öksürüyordu gözünden bile yaş geliyordu ama öksürük önemli değil sanırım hırıltı önemli doktor bana bu hırıltıyi hiç farketmediniz mi demisti
Mervrlflo Deletedmom323 yaa şuanda yorumları okuyunca çok korktum bnde 2 gündür bebeğime hava veriyorum.Doktor bronşit olduğunu söyledi.Ventolin ve cartoir kullanıyorum yarım yarım.İkisini de seyreltmeden kullanıyorum verirken sanki bebeğimin uykusu gelir gibi oluyor mayışıyor hiç duymamıştım çarpıntı felan yaptığını inş bir şey olmaz çok korktum şimdi😔acaba çarpıntı yaptığı için mi öyle uykusu gelir gibi oluyor 😢
Mervrlflo Bebeggimm 7 aylık canım yorumları okuyunca uykum kaçtı çok korkuyorum daha vermesem mi acaba?
Bebeggimm Mervrlflo yasına girdi dün.vermezsen daha kötü olmaz mi ama kaç günüde kullanıyosun bi düzelme var mi? Benim doktorum tekrar sorduğum da da ikisininde hepsini karıştır öyle kullan dedi ama burda sağolsunlar yardımcı oldular ben ilk günden beri ayrı ayrı seyreltrrek kullanıyorum gerçi bi faydası da yok ama sen vermeden önce nabzını ölç verdikten sonra ölç bakalım arada değişiklik olucak mi. Çok geçmiş olsun bu arada
angelicsmile Benim oğlum 2,5 aylık ve biz her gün kullanıyoruz günde 3 kere ve 2 ilacı var ikisini tam koyuyorum. 3 gün kullan bırak dedi doktor bugün de kullandım yarın doktora gideceğim tekrar ne illet bişey bu öksürük
Mervrlflo Bebeggimm çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun.İki gündür kullanıyoruz.Faydasını gördüm ama verirken öyle olunca korktum inş bir an önce iyileşirler.Rabbime emanet çocuklarımız 🤲♥️
angelicsmile Bebeggimm yok canım ne atması güya atacakmış kullandıkça daha hırıl hırıl oldu bebek. Daha çok küçük içim acıyor elimden bişey gelmiyor.
Bebeggimm angelicsmile hava verdikten sonra dizinin üstüne yatırıp gaz çıkarır gibi sırtına vurursan çıkarmis balgam benim ki yaptırmıyor dene belki faydasını görürsün
angelicsmile Bebeggimm havayı zor veriyorum canım deli oluyor zorla alıyor. Ayrıca hiç bir fayda etmedi bugün daha arttı öksürmesi doktora götürüyorum tekrar
hayalimgercegim-0910 Bebeggimm biz de şuan aynı durumdayız 1.5ml ventolin 2ml serum fizyolojik veriyoruz. Nebulatör de aldık. 8 saat arayla günde 3kez yapıyoruz. 5.günde bırak dedi bize de. Ama sanırım bu oranlar hasta durumuna göre değişiyor. Doktorunuzu arayıp tekrar sorsanız sanırım daha sağlıklı olur.
idil1990 Bebeggimm ventolini bizde cok sk kullandik bebegin rahatlicak. Nasil kullanacagini eczanenin numarasini al internetten bi ara derim
Bebeggimm idil1990 nasıl kullanılacağını biliyorum artık ama hiç bi rahatlama olmadi bugün 1 hafta oldu nerdeyse hala balgam öksürük var
hayalimgercegim-0910 angelicsmile bizim de tam tersi uyanıkken rahat durmuyor kafasını sürekli çeviriyor maske çıkıyor verimli olmuyor.
angelicsmile Bebeggimm canım şimdi geldim doktordan bronşit olmuş maalesef yavrum. Ventolin ve cortair verdi. Ventolin günde 4 kere yarım ve 2ml serum fizyolojikle karıştırılıp verilecek. Cortair günde 2 kere yarım gene aynı şekilde serum fizyolojikle seyrekleştirilecek. Arası 15 dk olacak her bir ilacın. Bir de zimaks isminde bir şurup verdi günde iki kere yarım porsiyon. Ve de benim oğlum henüz 2 ay 15 günlük. Ona rağmen bronşit oldu. Eşim de çok evhamlı bir insan doktora sordu kalıcılığı olur mu bu hastalığın diye havalar ısınınca geçer dedi doktorumuz
angelicsmile Bebeggimm ve ayrıca ciğerlerine de inmiş allahtan 4 gün kullanmışız doktora gitmeden daha kötü olmamış bu sayede