Bende üç ayrı doktora gittim biri ilk başta dediki laringomalazi var dedi yani hırıltısı felan ondan dedi kendiliğinden büyüdükçe geçer dedi. Sonra başka doktora gittim bronşit dedi önce ventosal ve prospan şurup verdi sonra gittik ventolin ve bi ilaç daha vermişti unuttum hava makinesinde verdik ve gece tozu var once air ismi ondan verdik sonra baya geçti hafifledi bırakabilirsiniz dedi . Aradan zaman geçti yine hırıltısı başladı, sonra ilk gittiğimiz doktora gittik bu sefer laringomalazi diye bişey konuşmadı o da hava yazdı 🤷🏻♀️ Daha sonra emin olamadım başka bi doktora daha gittim ventolin kullandığımı söyleyince neden kullandın dedi büyüklerde bile kullanımı sınırlı olması gerekir her zaman bebeklere verilmez zaten ciğerlerinde yok hırıltı sadece boğazında var ve biraz geniz akıntısı var şuanlık sadece serum fizyolojikle hava ver nemlendirmesi için o da sadece dedi. Kafam karışık doktor doktor geziyorum. Çevremdekilerde hırıltısını duyunca sanki bakmıyorum doktora götürmüyorumda beni eleştiriyorlar aaaa bu nasıl hasta olmuş böyle diye 😏😏😏