nesizade05 Çalışan anneler işten gelip akşam menüsü olarak pratik ne yemekler yapıyorsunuz fikir olsun ben çok bunalıyorum yemek konusunda
dygskerem nesizade05 çalışmıyorum 4 aylık bebeğim var ama bugün yayla çorbası ve domates soslu makarna turşu yedik hep pratik şeyler yapmaya çalışıyorum çorba hem kolay hemde kurtarıcı oluyor bide kış geldi hergün bi çorba yapıyorum yanınada pratik sulu yemek eşim suluyemek seviyor dün şehriye çorbası ve köfte yaptım bi çorba+yemek buzluga patlıcan attım karnıyarıklık falan yemeklik çıkarıp hemen kıymelı harcını koyup pişiriyorum
zeynebimd Şuan çalışmıyorum ama içli köfte , mantı yapıp buzluğa atıyorum pratik oluyor onun harici sulu yemekleri hep düdüklüde yapıyorum 15/20 dk da hazır oluyor
nesizade05 zeynebimd mesela hangi sulu yemeği düdüklüde bana da fikir olsun ben sadece taze fasulye denemiştim .elim sulu yemeği etsiz yemiyor et ile pişmez mi 15 dakikada . Sulu köfte kuru köfte evet bende atmıştım buzluğa ama stoklar tükendi 😅
nesizade05 dygskerem bugün benim menü de çorba makarna ortaya biber domates kızartma vardı valla :) sulu yemek olayı yapamıyorum bende pişmesi falan geç oluyor diye 6 da evde oluyorum 10 aylık ve 5 yaşında da iki bebe var
dygskerem nesizade05 bende işte sulu olsun diye çorba yapmaya çalışıyorum eşim seviyor diye yoksa hep pratik 😁
zeynebimd nesizade05 taze fasulye kuru fasulye nohut bezelye patates hepsi canım bende hepsini etli yaparım önce eti sotelerim biraz sonra soğanları atarım sonra işte hangisini yapcaksam onu düdklüde 15 dk da hazır bu arada nohutu haşlayıp buzluğa atıyorum fasulyeyi sabahtan ıslayıp akşama kadar bekletip buzluğa atıyorum pişireceğim zaman çıkarıyorum harici kıymadan köfte yapıp da atabilirsiniz buzluğa çıkarıp buzlu şekilde fırında patatesle güzel oluyor
nesizade05 Her gün ne yapsam derdi yoruyor Rabbim affetsin zaman kısıtlı bacağıma yapışan 10 aylık bebe okuldan gelip acıkan 6 yaş çocuk .. pratik bişeyler yazan olsa fikir olurdu