asyaecem19 Kızlar merhaba bebeğim 6 ay 5 günlük sabah kahvaltısına yumurta sarısı versem alerjı yaparmı acaba doktoruma sordumda 2 ay verme dedi veren varmı bu ayda
seyma0661 asyaecem19 ben 6.ayının içinde verdim alerji yaptı ama vermeden bilemezsin üç ayrı günlerde verdim üçünde de ishal ve kusma yaptı
SheDoesntCare asyaecem19 merhaba bende bunu merak ediyorum bir defa verdim sevmedi birde ek gıda süreciniz nasıl gidiyor bir gün içersinde neler veriyorsunuz ve su ne kadar veriyorsunuz
babyandmom_ asyaecem19 Ben sarısı beyazı ayırmaksızın 3 gün kuralıyla vermiştim. Allaha şükür bir sıkıntımız da çıkmadı. Doktorumuz o eskidendi ver bağırsak tolere etsin demişti
Deletedmom_968 SheDoesntCare sabahları kahvaltı eder benimle ne yersem verieim yumurta peynir zeyrin falan öğlen çorba içer ikindin de bir çeşit meyve yer su da günlük 5 yudum faman içer pek öyle ahım şahım yrmiyoe yaptığım kalıyor sizin nasıl neşer veriyorsunuz 6 ay 10 günlük
asyaecem19 SheDoesntCare ben sabah kahvaltı olarak basladım ara öğünde falan meyve püresi yoğurt falan veriyorum bazen aksamları biz yemek yerken corba falan içiriyorum suyuda ne kadar içmek isterse zaten çok içemiyo