ahlasmomm_ Bu 20.ayda uyku gerilemesi mi var tükendim 1 haftayı geçti on dkda uyuyan çocuğum 1 saatte zor uyuyor gece uyanıp oturuyor
denizalismom ahlasmomm_ ay bizde öyleyiz 19,5 aylık olduk kaç gündür gece çok sık uyanmaya başladı uykusuz işe gitmekten kahve içmekten sıkıldım
ahlasmomm_ denizalismom 3 gün sonra 20 aylık olcak diş ddim ilk başta köpek dişleri de patladı ama hala aynı en azından işe gidiyormuşsunuz 😁sürekli birlikteyiz değişik şeylere ağlıyor kendini yerlere atıyor uyku bozulunca öğlen yemeğine vakit kalmıyor düzen de kaçtı
denizalismom ahlasmomm_ akşam hiç aratmıyor şahit oluyorum 😂🤣 bende 2 yaş atağı . Bizimde dişler çıktı sanırım 4 tana azı kaldı ama görünmüyor bırakmıyor
ahlasmomm_ denizalismom bizim de büyük azılar kaldı şükür dişler de çok zor çıktı ay bu kadar erken mi atak başlıyor ya 🤦🏼♀️
denizalismom ahlasmomm_ bu sabah un , zeytinyağı ve soğan sarımsaklığı döktü sinir krizi geçiriyordum sabah allah bize sabır versin
ahlasmomm_ Betulyl azı dişiinin yarıısı patladı iyi gibiydi bu ara yine bozuldu uykuları zor geçiyor. Gece uyanıp uyumuyor memede durmak istiyor sanırım yine diş
ahlasmomm_ ahfjpeoejdn evet vardı emmeden sakinleşmiyordu kendini atıyordu tutamıyırduk doktora götürdük bizim reflü geçmişimiz vardı reflüsü tetiklemiş ağız kokusu diş gıcırtısı vardı
ahfjpeoejdn ahlasmomm_ bizim reflü geçmişimiz vs yok ancak bende dişten şüpheleniyrımz umarım çabucak düzelirler. Büz annelere daha çok hırpalanıyoruz bu süreçte ne yazık ki.
ahlasmomm_ ahfjpeoejdn yarısı daha patladı azı dişinin çok zor çıkıyorlar malesef beni en çok yoran beslenme oldu yemiyor yemeyince iştahsız