yohh_yavv Sabah kahvaltı yapıyo 10 gibi 13.00 da öğle yemeği Akşam 18.00 da akşam yemeği başka öğün yemiyo aralarda kuru yemiş çıbuk kraker gelan yiyo ya da meyve ya az değil mi sizce aç uyuyo gibime geliyo ama yemiyo
yesimmmmmmm yohh_yavv benimki de aynı şekilde 3 ögün yemek aralarda süt burger gibi şey veriyorum o kadar ama akşam yemeğini erken yediriyorsun sanki 19 30 yediriyorum 9 gibi uyutuyorum
sekerparemm yohh_yavv saat kaçta yatıyor tok tutacak şekilde muzu gece verebilrisin yatmadan önce ben de 3 öğün veriyorum meyve kuruyemişle destekliyorum ama ihtiyaca göre çorba falan ekstradan içiriyorum yemek yemezsse
adaatuna yohh_yavv sabah 8:30-9 kahvaltı 10:30 gibi ara öğün 13:00 öğle yemeği 15:30 gibi ara öğün 18:30 akşam yemeği 20:00 uyuyuş Ara öğünlerde meyve kuruyemiş ayran kefir veriyorum yani hepsini değil :) paketli şekerli hiçbir şey vermiyorum ara öğünlerde
yohh_yavv yesimmmmmmm acıkıyo anne mama diyo bende yediriyorum ara öğün tarzı şeyler versem akşam yemeğini yemiyor bu sefer
yohh_yavv sekerparemm akşam yemeği bugün 6 da yedi tantuni şimdide yoğurt ve cici bebe karıştırdım onu yediriyorum
yohh_yavv adaatuna aslında bakarsan bizimle aynı ama ben sanki akşam yemeğinden sonra tekrar bi yemek yemezse çocuk açmış gibi hissediyorum
3kedili2bebekli yohh_yavv hayır aç degil siz akşam yemeğinden sonra bir daha yemek mı yiyorsunuz kucucuk o daha midesine çok yüklenmeyin ben 1 yaştan beri bu sekilde besliyorum 12 saat kesintisiz uyuyor bebelerim sabah uyanınca kahvaltı yapıyorlar 6 da da akşam yemeği yiyip en geç 8 de uyumuş oluyorlar
adaatuna sekerparemm 8de odasına bırakıyorum ama yarım saati buluyor uyuması. İlk günden beri hep düzenliydi şaşmadı hiç alıştı artık😂
efe1234 yohh_yavv ya bizde aynı erken yiyoruz yemeği gece uykusundan uyanıp acıkıyor bazen , çoğu zaman uyumadan önce muz yedirmeye çalışıyorum o tok tutuyor
esmaaxxx yohh_yavv ay benim oğlan 3 ana öğün kesin ama ara öğünleri çok fazla oluyor bizimkisi iştahlı sanırım doymuyor ben şaşırıyorum her gün ne yedirsem diye 🤦♀️
livanurvealpinannesi61 3kedili2bebekli ama sizin erken uyuyor her çocuk erken uyumuyor 9 dan sonra uyuyan çocuklar acıkıyor ister istemez yani. Benim kızım mutfağa gider acıktım mama derdi açken uyumazdı sürekli uyanırdı gece
livanurvealpinannesi61 yohh_yavv günde 3 öğün normal aralarda da meyve vs yiyormuş . Benim oğlum acıkırdı 7 gibi yerdi uyuyana kadar acıkırdı mama içerdi o yüzden uyumadan akşamları
3kedili2bebekli livanurvealpinannesi61 o bir alışkanlık işte erken uyusun uyumasin belirli bir saatten sonra yeme kesilmeli bu sağlığı için bir gereklilik beslenme aliskanligi şimdiden başlar tüm hayatını etkiler 30 yaşına kadar uyku öncesi yemek yiyen bir insanın yaşayacağı sağlık problemlerini tahmin edersiniz