tugcedefne5561 zmrmry Bende şurda bekleyeyim alacaktım vazgeçtim ıslak bırakıyormuş silmek gerekiyormuş peşinden diye
flover zmrmry alf marka kullanıyorum bebeğim doğduğundan beri ve o kadar memnunum ki deterjansız yerleri siliyorum muhteşem siliyor ve kesinlikle ıslak bırakmıyor iz bırakmıyor sildiğim yerler hemen kuruyor
flover zmrmry hele bebek ek gıdadan sonra muhteşem oluyor iyi ki almışım büyük rahatlık vileda sıkma derdi yok kapı kulplarına bile hemen yapıyorum ve bebek arabasını da onunla temizliyorum mis gibi oluyor kesinlikle bütçeniz varsa alın düşünmeyin
flover Atlasinannesi_ bir yıldır kullanıyorum asla öyle bir şey olmadı ki ben sürekli kullanıyorum hemen siliyorum zaten salonu silip çıktığında kurumuş oluyor öyle ısşaklık bırakmıyor hele fayanslı yerlerde daha iyi parlıyor ki bir kere geçmeniz yeterli yedek bez alın silip çıkın sonra bezleri makineye atın bitti
ozdenizzz zmrmry ben de şeyi merak ediyorım kullanan varsa eğer yerleri hem hijyenik hem tozları iyice alsın diye hangi deterjan kullanıyorsunuz? Benim bebekler sanırım alerjik bir de ben sürekli temiz sadece su ile siliyorum.