27 yaşındayım 2 çocuğum var kızım 4 yaşına giricek şubata oğlum ise 9 buçuk aylık ikiside aşırı yaramaz yani günde kaç kere evi topluyorum sayaniyorum artık kızım gece zar zor uyutuyum sabah en geç 7 de ayakta oğlum deseniz gündüz zar zor pis pis Çala Çala iki kere uyutuyorum en uzunu yarım saat gecede zaten en az 6 kere uyanır ağlar mama veririm pis pis acarim yaklasik 6 ay önce başladı bu anksiyetm krizler ataklar evet şuan kriz Lee gecirmiyorum ama daraliyorum snaki kalbim siksiiyo ölmek istiyorum oan ölüm korkusu basiyo direk ve cocuklarimda böyle olunca dahada deliriyorum yoruldum tükendim tek baisma buyutuyorum çocukları desteksiz ama tükendim gerçekten herseferinde ruhumun daralip o ölüm korkusu şunu yadayip oan ölmek istemekten hayatan tad almamak tan bıktım ilaclarimi aldığımda sakinlesiyorim ama onlarda sersem gibi sürekli uykumu getiriyo ama mümkün değil böyle yaramaz çocuklarla dinlenip uyumak bu durumu yaşayıp çözüm bulan oldumu Allah rızası için kurtulmak istiyorum bu durumdan psikiyatride gidiyorum bu arada