incihanim_ incihanim_ görseli pek iyi olmadı ama kusura bakmayın acayip bir şekilde canım istedi acele ettim biraz
saremomm_ incihanim_ Mersin’de yaşayan biri olarak bayılırım biz daha malzemeli yapıyoruz 🥰 afiyet olsun 😋
incihanim_ saremomm_ teşekkür ederim canım benim🌸herkes farklı yapıyor tabi ama ben çok malzemeli sevmiyorum ☺️
incihanim_ Kisirvetursu allah iyiliğini versin senin kısır ve turşumu😂dün akşam bir tabak turşu yedim😋gece kaşıntıdan duramadım oy oyy
dnzzynpmom incihanim_ bende çok severim fakat sizinki biraz salçasız geldi bana ben daha salçalı ve daha tane tane severim afiyet olsun ♥️
dnzzynpmom incihanim_ evet rengi açık geldi ondan dedim canım ama yinede güzel görünüyor afiyet olsun ❤️
Deletedmom_968 incihanim_ bende çok severim kısırı ama biz demeleme usulu yapardık eşim pek sevmiyor demleme üsülü olmadan nasıl yapıyorsunuz bir tarif verir misiniz
incihanim_ Deletedmom_968 bende demleme usulü yapıyorum canım kısırlık bulguru önceden ıslatıyorum daha sonra salçayla bir güzel yoğuruyorum kıvırcık domates yeşil soğan sevdiğim malzemeleri katıp karıştırıyorum
myangelson incihanim_ çok severim geçen kendime yaptim. Annem Adanalı bol yeşillikli yaparız biz. Ben ekstra domates ve salatalık da çok severim içinde 🤭 ama annem sadece yeşillik doğrar 😄
incihanim_ myangelson bende yeşillik ve domates özellikle çok karışık şeyler koymam ekstradan bol acılı birde