rodinnnnnn mom97X merhaba ben de bej rengi var ama hiç memnun değilim Evet çok şık modern duruyor ama kullanışlı değil bulaşık makinesine yemek tabakları sığmıyor yemek tabağı aşırı büyük ve çok ağırlar (seramik olduğu için)
mom97X mamacitaa_ karan3535 KayraVeAnnesi_06 Ben de ilkini beğendim. Az önce ilk olan (açık gri) sipariş verdim teşekkür ederim 🩶
mom97X rodinnnnnn hayır Kütahya Porselen den aldım ben materyali porselen benim aldığımın. Seramik değil.
rodinnnnnn mom97X ben de iki yıl önce Kütahya’dan aldım ama elimde bone serisi takımlarım var onlara göre ağır
mom97X rodinnnnnn ağırlık kısmı benim için çok önemli değil, siz seramik yazmışsınız ama benim aldığım porselen
rodinnnnnn mom97X benim için kullanışlı bir seri değil belki size kullanışlı gelir Ben deneyimimi yazmak istedim ☺️ Yoksa şık ve modern bi takım ben de çok beğenerek almıştım
mom97X rodinnnnnn yok deneyimini paylaşman elbette çok güzel teşekkür ederim, ben sadece benimkinin porselen olduğunu söyledim hani sizinki seramikmiş ya ondan dedim. Seramikler sıkıntılı oluyor zaten