defnes32 Bir arkadaşıma hediye sepeti yapacağım kızıda var Onada kendisinede ev için de hediyeler koyacağım içine çeşit çeşit şeyler olsun istiyorum neler koyabilirim herkes bişey yazsa bir sürü fikir çıkar
0623Ebrar2021 defnes32 bnce arkadaşınız için 1 fincan seçebilirsiniz tek kislikler varya onlarda kızı içinde çikolata veya oyuncak tarzı bisiler secebilirsiniz
sengul34 defnes32 Dokuma patik Kupa Kitap Canlı çiçek küçük Sicsk çikolata kahve draje şekerler Çocuk için bulabilirsen anneyle aynı patik terlik ev ayakkabısı tarzı
eymenku defnes32 tesettürlü ise şal yoksa toka veya fular gibi şeyler güzel süslü mutfak havluları oluyorya onlar şık olur kızı için kurdeleli süslü tokalar sizin sevdiğiniz bir kitap
defnes32 0623Ebrar2021 aynen fincan koycam iki kişilik fincanlardan ilk aklıma gelen zaten o ama daha çok çok şeyler istiyorum tüm fikirlere açığım
defnes32 eymenku aynen havluyada bir tik havlu konusunda english home Madame coco iyi hediyelik bazında o tarz bir havlu süper kızı için şimdilik toka setleri kitaplar kalemler bir oyuncak bir elbise karar verdim
dygskerem defnes32 arkadaşınıza kazak gibi sweat gibi bişey koyabilirsiniz kış geldi güzel olur kahve fincanının yanına kahve ve güzel bu çikolata koyabilirsiniz ben çok mutlu olurdum mesela kahve dünyasından kızına oyuncak ve kış için şapka olabilir kitap okuyorsa kitap çok güzel olur
diamondlee defnes32 bence kullanılmayacak çer çöp koydurmayin . Sevdiği şeyleri bilirsiniz o tarz bir sepet daha çok mutlu eder paranızda çöpe gitmemiş olur . Mesela cilt bakım seviyorsa krem tonik jel vs . Bebeği için çoraplar belki bir tulum olabilir kapüşonlu ceket olabilir ve ya oyuncak olabilir
defnes32 diamondlee yok kullanılmayacak şeyler asla istemiyorum fos duran ama işe yaramayan bir sepet yapmak istemiyorum hepsini ciddi anlamda kullansın işine yarayan iş gören şeyler olsun istiyorum
alpmila defnes32 ben ev eşyalarını severim şık fincan, ev terliği vs cok hoşuma gider kızı için küçük bebek vs koyabilirsin bu konuda lcw cok güzel veya çerçeve olabilir ailesiyle fotoğrafını koymak için kızına boyama veya okuma kitapları olur
defnes32 alpmila tam istediğim şeyler teşekkür ederim ben bir lcw home gezsem baya bişey bulurum gibi