Asyaaihsnser Bir aylık kızım emmiyor ağlıyor memeyi bırakıyor kafasını geri atıyor tekrar tekrar teklif ediyorum iki gündür bezleri kuru kalıyor çiş yok ki ne yapıcam fikir verin ne olur :(
Reyyan123_ Asyaaihsnser gazı vardır benim kizda öyledi megersem bebek reflusu varmış devlet hastanesi bilemedi özele gittik ilaç kullandık şükür gecti belki oyledir
Omerasaf38 Asyaaihsnser sütüne baktın mı acılık var mı ondan da isteniyor olabilir bir sürü nedeni var aslında sen bebeğini gözlemle gazımı var bir yerimi agrıyor banyo mu yapmak istiyor eyasımı battı bunlar hep meme almama sebebi
esrcet Asyaaihsnser çoraplarını çıkararak dene bide olmadı altını açıp emzirmeyi dene çünkü aynı sorun bizdede var ben her şekli deniyorum
fistikcisahap Bizimkide böyle meme veriyorum alıyor ama zorla tutturarak yani alana kadar kendini başını attırıyor çıldırıyor kavga ediyor resmen ala ala gram almış bende çok üzgünüm, sütüm yeterli gelmiyor mu diye düşünüyorum arada 😔
esrcet Asyaaihsnser yani bazen alıyorr bazen almıypr 3 aylık benimkide çok zor gerçekten bende kahroluyorum
goktugg Asyaaihsnser benim oğlum da 4 aylık 3 aylıkken başladı 1 aydır bu sorunu yaşıyoruz ne yaptıysam almıyor göğsüme gelince kendini geriye atyr ağlıyor hafif uyutuyorum uykulu iken emiyor bazen dayanamıyorum sütümü sagip veriyorum biberonla