[silindi] Anneler merhaba, Bebeğinize organik meyve, sebze, vb alışverişini hangi organik siteden alıyorsunuz ?
DefneninMilasi [silindi] bu organik işi kafamı cok karıştırıyor. Her şeyi evde ben yapayim diyorum ama organik meyve sebze nerdeee! Sonra en mantiklisi hipp kavanoz mamalar mi acaba hem onların organic sertifikaları var bir sürü denetimden geçiyorlar diyorum. Bu konuda ne kendi yaptığıma ne marketten aldığıma güvenmiyorum malesef. Büyük kızıma hep hipp kavanoz mama aldim dışarıda tatilde ya da zamanım olmadığında yedirmek için. Şimdi küçük kızıma daha çok kendim yapmaya çalışıyorum ama onlara da güvenemiyorum.
[silindi] [silindi] peki en başından organik mi kullandınız ? Organik olan olmayan arasında alerji anlamında fark oldu mu ?
[silindi] [silindi] organiklik alerjiyi etkilemez ama ben mümkün oldukça organik olmasına özen gösteriyorum özellikle tahıl gruplarında.
[silindi] [silindi] Tarım ilaçları alerjikten ziyade uzun vadede sağlığa zarar verir. Besinin özüne alerji varsa ki bebekler de ilk dönemde besin alerjiler olur. Organik vs farketmez alerji yaşanıyorsa yaşanır.