koyumor Kızlar bebeklerinize emziği ne zaman verdiniz 11 günlük oldu bebeğim karnı tok olmasına rağmen sürekli arandığı için bugün verdim artık
uykusuzanne__ koyumor doğar doğmaz hastanede vermiştim oğluma kabul etmemişti ilk eve gelince almıştı kızım hiç almadı
ikiierkekkannesii koyumor Keşke benim oglumda alsa ne biberon aldi ne emzik biberonun ucunu deldim ağzına sıkıyorum malesef kasikla verdiğimde ağlama krizine giriyor 🤷🏼♀️
koyumor uykusuzanne__ benim bebeğimde ilk kabul etti ama şimdi etmiyo bakalım süreç nasıl ilerlicek teşekkür ederim☺️
Deletedmom_789 Benim kızımda almıyor emzik 20 günlük. Doğduğu günden beri deniyorum ama almıyor. Biberon da sevmiyor
koyumor bisenakillisinzaten doğar doğmaz verende çok bana kalsa ben de vericektim ama çevresel faktörler engelledi😇
ma3 koyumor dogdugu gun verdim ama almadi 2 aylik olduk halada ac olmayinca emzigi almiyor haliyle ac olunca doyuruyorun yine almiyor kabul etmiyor emzigi
ikiierkekkannesii koyumor Benim ilk oglumda almadi malesef ya özeniyorum böyle emzik biberon alan bebeklere🫣
momica koyumor doğduğunda hastanede ilk emzirmelerden sonra vermiştim hatta hemşire kızmıştı😁 ama iyiki vermişim çok şükür bir sıkıntı yaşamadım bence hastanede bir kere de olsa tutturulmalı