yavruaslanlar İnanmak İstemiyorum ama sürekli kıtlık çıkıcak köylere yerleşicek herkes ortalık karışıcak gibi haberlere denk geliyoruz sanki köyde kıtlık olmıcak özellikle eşim psikoljisi bozulmuş durumda neden böyle konusuyorlar vs diye siz denk geliyor musunuz?
BongomyaPrensi yavruaslanlar görmedim proflari ama bitane astrolog vardı şurada deprem olucak burda olucak şu tarihlerde vs diye millete korku pompalıyordu İstanbul depremini bilemedi olunca da ben şu bölgeleri işaret etmiştim İstanbul’da o bölgeye yakın diye sallamisti hala sallıyor kafasını kullanan inanmaz ztn böyle şeyler Allah’a şirk koşmak oluyor bunlar hep Allah’tan başka kimse bilemez nerde kıtlık olup olmayacağını sizde inanmayın lütfen kalbinizi ferah tutun Allah’a güvenin ❤️
-ysmn yavruaslanlar bu ay sonu 2 ay sonra gibi süre vermek mantıksız belki ama bilmiyorum bence söyledikleri genel olarak doğru. Her gün bi şehrimizde büyükbaş küçükbaş hayvancılık yasaklanıyor meralarda otlatma yasaklanıyor zeytinlikler kesiliyor bilmiyorum bunların farkında mısınız ? Zaten iklim yasasıyla tamamen dışa bağımlı bi ülke haline getirildik bütün değerli şeylerimiz satıldı ve üretim yapması yasak bi ülke haline geldik. Ne yazıkki insanlarımız hala uyuyor akşam yaptığı yemek haftasonu yapacağı aktivite yazın gideceği tatil planından ötesini düşünmüyor. Hal böyle olunca köyümüze yerleşip tarlamızı sürmekten başka çare kalmıyor ona da izin verirlerse tabi.
Zeytinpekmez yavruaslanlar korona zamanı da neler neler söylemişti o uzmanlar . 2 arkadaşım resmen korkudan dünya bitecek son geldi diye psikolojileri bozulmuştu çok şükür bakın hala devam ediyor
yavruaslanlar Ahsensmom_ Amin cnm absürt konusuyorlar yok bu ay sonu şaşırıcakmısız neye sasırıyorsak korkutuyorlar insanları
yildizmom-2023 -ysmn cok doğru söylediniz. kendi çevreme göre konuscak olursam Karadeniz bölgesinde 3 yıldır devam eden istilacı kokarca böceği yüzünden ne fındıklar oldu ne cevizler oldu ne de bag bahçede doğru düzgün meyve sebze oldu kuraklık da cabası. Allah sonumuzu hayır etsin
-ysmn yildizmom-2023 evet her bölgede bi sıkıntı meydana geliyor içanadoluda hayvanlar şap hastalığından yıkıldı ne çiftçi de ne tarım yapanlarda artık dayanacak güç kalmadı resmen istila altındayız her yönden. Çok üzülüyorum çok
SooMin Yorumlarda tedirgin olan arkadaşlar biz Türküz neler atlattık yaşadık korkmayın birşey olmaz olursa da herşey hallolur sonrada sıradaki level gelsin 😀
bloommom yavruaslanlar heralde benim eşimde görmüş köye ev yaptıralım diyor ikimizde köyde yapabilecek tipler değiliz umarım vazgeçer
Kitsu Köyde yaşayan anneannemiz herkes köye gelecekmis ev yapacakmis gelmesinler diyordu 😅 demekki haberleri izlemiş ne diyor bu kadın demiştim bende
bir1anne yavruaslanlar ormanları yaktılar ağaçları kestiler barajları boşalttılar bunu tahmin etmek çok da zor değil