28annecik Arkadaşlar merhaba babası ben işlerimi hallederken tv açmış ve izlerken titremeye başlamış kısa süreliğine kitlenmiş kalmış sonra birden ağlamaya başladığını söyledi yaşayan oldu mu
pimpiriklianne43 28annecik birseyden korkmuş olabilir benim oğlumda korktugunda aglarken ellerini titretiyor inşallah kötü birsey değildir
Civcivim12 28annecik kokmuş da olabilir canım, yada Allah korusun epilepsi nöbeti de olabilir istersen bir eeg çek
28annecik pimpiriklianne43 inşallah doktor kontrolümüzde söyledik bir daha olursa getirin dedi bende kardeşimde epilepsi olduğunu söyledim genetikte varsa beklemeyin eeg çektirin dedi bulunduğum ilde eeg yokmuş memlekete gideceğiz inşallah önemli bi şey değildir ve başına gelen varsa içim rahatlasın diye sordum forma😔
pimpiriklianne43 28annecik hiç doktora sormak aklıma gelmedi korktuğu için yapıyor diye kötü birsey değildir inşallah
28annecik adaatuna bulunduğumuz ilde eeg yokmuş perşembeye başka bir ilden çocuk nörolojiye randevu aldık 😔 inşallah o zamana kadar tekrarlamaz
28annecik Civcivim12 inşallah korkmuştur epilepsiden korkuyorum 😔 başka bi ilden çocuk nörolojiye randevu aldık inşallah o zamana kadar tekrar olmaz