Deletedmom322 5 aylık bi oğlum var, tv falan izletmiyorum ama daha çok küçükken niloya şarkısını dinletmiştim, ağladığında falan açıyordum. Şimdi bayılıyor bu çizgifilm başlarken çalan şarkıya, sadece şarkıyı dinliyor, çizgifilm başlayınca ağlıyo🤦🏻♀️ niloya bebek alsam mı acaba sırf o şarkı için. Ama milletin çocuğu arabayla falan oynar benimki niloyayla mı oynayacak bilemedim 😂
Yavuzuannesi2012 Deletedmom322 benim oğlum arabalarla oynamıyor 🤣 oyuncak ütü masası, elektrik süpürgesi, meyve sebzeli evcilik setlerine bayılıyor 🤣🤣
Deletedmom322 Yavuzuannesi2012 yaa bu başta çalan şarkı mı çalıyo niloya derler adıma falan diyo ya o mu
[silindi] Deletedmom322 Seviyorsa ilgisini çekiyorsa oynasın. Ben hiç bebekle oynamayı sevmezdim sök tak tamir oyuncaları abimlerin eşyası hep onları merak ederdim cinsiyetime bişey olmadı hala kadınım😅😅 Erkek olsun nolacak sever oynar unutur🤷🏻♀️
balannesiii Deletedmom322 oğlanlarda niloya merakı var sanırım oğlumda cok seviyor sesini duyunca gülmeye baslıyor babası dayanamadı niloya bebeği aldı🥰 severek oynuyor onunla sıpa
Deletedmom322 balannesiii ben de alcam ya, şarkıyı ben bile söylemeye başlayınca gülüyo. Özellikle o başta çocukların söylediği yer var ya elele tutuşup ona bayılıyor😂
Zeliha66 Deletedmom322 kızım kukulinin sarkilarına bayılıyodu babası oyuncagini almis ama kızım korktu heleki sarki calsin iyice korkuyor bosa para verdik yani
balannesiii Deletedmom322 benim oğlanda oraya bayılıyor bazen 2 3 dk izliyorda çizgi filmi nasıl gülüyor anlatamam ne anlıyorsa🙈
ikibebeklibirannee Deletedmom322 Oyuncağın cinsiyeti olmaz, kızım büyüsün bende uzaktan kumandalı araba alacağım benim vardı 😂 Oğlunuza niloya alabilirsiniz niloya istemiyorsanız onun erkek arkadaşı vardı onun bebeği de var şarkı söyleyen 😂