uykusuzgiller (Uzun oldu kusura bakmayın)Günaydın kızlar vajinal tablet kullanan var mı ? Doktor akıntı olduğu için vermişti 3 tablet var kullan demişti ama ilaç daha fazlaydı. Ben beceremedim daha önce yapmamiştim eşimden yardım istedim gece yatmadan koydu kipirdamadim yattım.ilk gün görmedim ama 2. Gün tekrar koydum düştü sabah tuvalette. Sonra bıraktım. Dün de akıntımda kıl gibi kanlar vardı(inşallah anlatabilmişimdir) dedim ki ilacı tekrar deneyeyim enfeksiyon var diye sabah yine düştü. Erimesi gerekmiyor mu neyi yanlış yapıyorum anlamadim ?
amansallagitsin uykusuzgiller gece yatarken sirt ustu uzanarak koymaniz gerekir. Baya bi itmeniz gerekir derine dogru sonra sabaha kdr kalkmamanz gerekir o zamn xtn dusmez. Bnde enfeksion icin fitil kullandm. Sorun olmadi hic
sinif07188 uykusuzgiller prospektüsünde kuruluk sorunu olanlar su ile ıslatıp kullanabilir yazıyor mu? Benim de kullandığım ilaç erimemişti. Hazır suyun içine batırıp çıkarıp öyle kullandım o zaman eridi. Çok sulamayın o zaman da parçalanır. Sizde de kuruluk sorunu olduğu için eritmemiştir
uykusuzgiller amansallagitsin aynen böyle yaptım eşim affedersiniz parmağinin hepsinin girdiğini yani çok ittiğini söyledi ve sabaha kadar hiç kıpirdamadan yattım
eminenrklnc Ben hamilelikten önce bir kere, hamileliğimde de iki kere kullandım. İtebildiğiniz kadar en derine itmeniz gerekiyor. Ayağa kalktığınızda beyaz beyaz bi şeyler dökülmesi normal, o uzun gördüğünüz şeyler de bakteri. Zaten onun düşmesi gerekiyor
uykusuzgiller eminenrklnc tabletin kendisi düşüyor ya parça parça bir sekilde degil bütün başka da bir sey yok işe yaradı diyeceğim
uykusuzgiller sinif07188 cok teşekkür ederim bilgi için kuruluk var bende ondan belki de ama prospektüste ıslatmayla ilgili bir sey görmedim. Deneyeceğim bunu. Peki rahminizin temizlendigini gördünüz mü doktorum iltihap vesaire akıp gidecek dedi de
sinif07188 uykusuzgiller vajinal akıntı/ enfeksiyon için kullandığım hiçbir şeyden memnun kalmadım. Akıntı sürüntü testi yapılınca da enfeksiyon çıkmıyor çoğunda. Sadece hamileliğimde mantar çıkmıştı. Doğurduktan sonra akıntım hala devam etti. Doktor test yaptı ne idrar yolu enfeksiyonu ne de mantar çıktı. Testlerim temiz ama sarı/ yeşil tarz akıntı geçmiyor
uykusuzgiller sinif07188 doktorum ilacı kullan eğer geçmezse akıntın normalin bu dedi o zaman yani akıntın hep olur. Dedi
sinif07188 uykusuzgiller o zaman bendeki durum bu. Pamuklu iç çamaşırı, iç çamaşırı ayrı yıkama ve sonra ütüleme yapıyorum. Nioli yağı kullanıyorum. Aklınızda bulunsun.