Orta yaşlarda bir bayan hademe temizlik ve mutfakla ikgileniyor bazen çocukları kapıdan alıyor okulumuz tam bağımsız bir devlet anaokulucocugum herşeye hazırdı ama tek bir probleme kadar yemegininkendi yemiyor çoğu şeyi yiyor dokecegibi düşündüğü şeyleri yemiyor çorba pilav salçalı makarna gibi birinin desteği ile yemek istiyor evde de onu çok teşvik etmeye çalıştım yok yemiyor. İlk zamanlar okuldan alırken çok aç gelirdi öğretmeni ben verirsem yiyor dedi bende anlatıyorum kendisine yapacak bişi yok kendi kendine yemeyi artık başlasın normalde çatalla batırılan işte patates meyve tatsız büyük şeyleri yer ama kendien güvenimi yok yemede eksik işte dün okuldna oğlumu alırken hademe bayan oğlumun saçını okşadı yrmegi birlikte yiyoruz dimi dedi baktım şöyle bana şey dedi ben veriyorum yemeğini yoksa vermeden yemiyor dedi kimseye söylemeyin şimdi herkes der bizde özel ilgi istiyorum diye ama yemiyor gördüm biri verince yiyor ben yediriyorum onun dedi.Doğru sonuçta kadının alanı farklı ben çok minnettar kaldım eşime dedim ne yapsak kadına dedi kadına birşey yapmak istiyorum teşekkür vahabinda ne önerirsiniz bana