ceydarss Kızlar 9 aylık bebeğim var 6. Ayda adet olmaya başladım 17sinde 3 aydır düzenli okuyordum bu ay bir hafta geçti hala yok test yaptım negatif neden olabilir başına gelen var mı hamile değilimdir demi
berrinbora ceydarss bende doğumdan sonra 9. ayda olmaya başdım 2 ay düzenli oldum bu ay leke leke geldi test yaptım negatif çıktı araştırıyorum hormonsal durum olabiliyor muş emzirme kaynaklı diye şeyler okudum inşallah öyledir
Birminikaslan ceydarss emzirirken düzensizlik olabiliyor bir ay olursunuz 2 Ay olmazsınız sonra bir düzene biner gibi olur tekrar bozulur. Ne zaman emzirme sonlanır o zaman tm düzen olur ama yine siz ara ara test yapın ben aklıma düştükçe yapıyorum 😄
Ilkannelik ceydarss bende 1 senedir olmuyorum emziriyorum. Büyük kızımda da 9 ay olmamıştım ama bunda daha uzun sürdü normal mi acaba hiç gitmedim kontrole insan doğumdan sonra gidesi gelmiyor😅
ceydarss berrinbora inşallah ya bugün bidaha test alıcm bende gelmesi gereken zaman da ağrı oldu şimdi hiçbir şey yok gelmedikçe çok stres oluyorum
berrinbora ceydarss bi bakın bakalım bazen stres yaşadığımız durumlar da kaynaklanıyor aslında düzene girmemiş de olabiliriz her beden farkı bir arkadaşım da benle aynı zamanlar doğum yaptı 40 çıkınca hemen regl oldu ve her ay düzenli şekilde devam ediyor ben hem geç oldum hem düzensiz
berrinbora ceydarss darısı bana inşallah 1 hafta leke geldi ama adet gibi asla değildi normal takvime bakınca 31 ekimde olmam gerek bakalım inşallah olurum
yasek ceydarss bende iki buçuk ay oldu doğum yapalı ilk on gün normal adet gibi kanamam oldu sonrası tam 40. Güne kadar leke oldu , şimdi ne gelen var ne giden , ilişkiye de girmedik zaten 😒 bakalım ne zaman olacam bende çok merak ediyorum