mervemira1602 Selamlar, bebeğim bana genel olarak düşkün fakat kalabalık bi ortamda anneannesi varsa benden çok onu istiyor, ona gitmek onun kucağında olmak istiyor. Sizce bu normal mi?
deniz255 mervemira1602 normal. Zamanla geçecektir. Benim kız halasına gidiyordu. Ama Allah var halası da güzel oyunlar oynuyordu onunla. Çalıştığım bazı dönemlerde de halası baktı ona. Ama 1 yaşından sonra tamamen bana kanalize oldu.
sedasamet mervemira1602 normal bence benim oğlum da babaannesine gider eğer ortamda o varsa akşam babasının kucağından inmez sonuçta bütün gün benle hep beni görüyor sıkılıyor o da
rumeysamine mervemira1602 benım kızımda öyle annemle tek bıraksam beni aramaz yan yanayken yine onada gider banada gelir benimde işime geliyor valla azcık nefes alıyorum birisi azıcık ilgilense diye beklıyorum
mervemira1602 deniz255 anneanneside çok güzel bakıyor ilgileniyor fakat ben acaba bana bağlanmada problemmi yaşıyor, ilk sırada ben olmalıyım diye düşünüyorum
deniz255 mervemira1602 bende üzülüyordum içten içe o yüzden anlıyorum sizi ama merak etmeyin zamanla koala gibi olacaksınız 🫶
mervemira1602 sedasamet annanesini de gündüzleri görüyor çünkü yakın oturuyoruz, hergün görmüş oluyor yani