Beren2323 Okumayı tekrar ede ede anlıyor ama yazmayı çocuklarınız siz söylediğinizde hızlıca yazıyor mu
Dondurmalikahve Beren2323 Hızlı yazması için daha erken Bizim öğretmenimiz ben hala nane derken yavaş yavaş söylüyorum demişti. Ben de öyle yapıyorum. Daha 6 harf öğrendiler.
26merve26 Beren2323 bizimki dikte çalışmasında hiç zorlanmadı harfleri iyi tanıması gerekiyor ve hani öyle aman aman yavaşta söylemediğimiz halde hemen pat yazıyor bol bol tekrar etmeli görsel hafızası güçlenmeli internette siteler var ücretli yada ücretsiz onlarla takviye yapın biraz
duyguntlh Dikte yapması zor ya okuyor bizimki ama diktede zorlanıyoruz bu bir haftadur kelime çoğaldı cogalali karisitiyor ama okurken karistirmiyo bende anlamadım zmanala düzelir bence
Beren2323 duyguntlh inşallah ilk başlarda yazabiliyordu kelimeler zorlaştıkça yazamıyor bizimde okuyor
Senayy Aynen okuması cok iyi fakat dikte de zorlanıyor sosyal.medyada takip.ettigim bir .ogrrtmem var cok seviyorum.onu ve normal.diyor bu duruma.zamana bırakın diyor bende oyle.yapiyorum acele.etmiyorum. bir.gun pat.diye yapacak inanıyorum.;)
Dondurmalikahve Senayy Benim oğlumun da okuması iyi. Hatta haftaya doktora götüereceğim için yeni harf de belki olamayacak ama öğretmeni o yapar ben inanıyorum dedi.😊 Yukarıda da dediğim gibi öğretmenlik dikteyi yavaş uavaş söyleyin çocuklar anlasın dedi. O hızlı yazma ikinci dönemden sonra anca olur gibi.