binnur37 Tatlican Dur şimdi dank etti tek emanet edemem anca ben olursam bırakırım demek istedi gibi algılayıp kavgamı çıkarsam 😀😀😀😀
forumgurmesi Sormama gerek yok almayacağımı bilir.😅 1-2 milyon para atar hesabıma, gönderilecek yerleri söyler kalanı sorar tamam der, hiç getir de telefonu bir de ben bakayım demez.😅
Ysmndfne forumgurmesi Kız milyon diyorsun milyon ,adam o kadar para atabiliyorsa ,kalanıyla da pek işinin olacağını zannetmiyorum 😂😂biz de milyarcık hesabı yapalım kavga çıksın 😂😂😂
Tatlican forumgurmesi yaaa tabiki eşler bize güvenir bende biliyorum ama mesajda ne yazacaklar diye merak ettim😆
forumgurmesi Ysmndfne 1 milyon borcu dağıtmak 15 dk sürüyor bazen valla aslında büyük paralar değil ticaretle uğraşınca. Keşke 1 2 milyonun hepsini yiyebilecek kadar zengin olsak.🫠🤎
forumgurmesi Ysmndfne 1 milyon borcu dağıtmak 15 dk sürüyor bazen valla aslında büyük paralar değil ticaretle uğraşınca. Keşke 1 2 milyonun hepsini yiyebilecek kadar zengin olsak.🫠🤎
Ysmndfne forumgurmesi Allah hayırlı kazançlar nasip etsin bacım😍herkesin harcaması,kazancına göre 👀yeri geliyor 500₺, milyarlardan bereketli oluyor 🫶🙏
miran69_ Tatlican yanımda şuan sordum almazsın dedi ki ben ondan para alırken dâhi cüzdanımdan al dediği zaman bile cüzdanı ona getiririm o verir
Kitsu En son patates olsam beni sever mıydın diye sorduğum için psikologa götürmeye kalktı ben şimdi bunu nasıl sorayım 🥲
Tatlican Kitsu Yaaa hahahah 😂😂😂Ben herşey soruyorum birde kızımda benden alıştı. Eşim doğru cevap vermeyince. Yine sınıfta kaldın baba diyor🤣