Merveasya Kızlar merhaba bu mamalarda 2 numara varya 6-12 ay ıcın 10 gün erken ıkı numaraya geçmekte sıkıntı olur mu
Sin21 Aysegolcuk_ değiştirmeniz gerekmiyor mu. İçeriği ayına göre düzenliyor çünkü 🤷♀️ Merveasya bence bir sıkıntı olmaz bende 1 hafta önce başladım kutu bitmişti yenisini 2 olarak almıstım 8,5 aylık şuan oğlum bir sıkıntı olmadı
HamzaSiracveBen Merveasya biz de ıkı hafta vardı geçtik hep suan 4 numara aptamış kullanıyoruz hepsine erken başladık ☺️☺️☺️
Farahzeynep Aysegolcuk_ içeriği ayına göre düzenleniyor, ayrıca 2 numara 1 numaraya göre daha tok tutuyor.
Nur43 Aysegolcuk_ bende oyle devam etmeyi dusünuyorum bi kuzenim var almanyada ben boyle devam edecegim orda bilgiler almis galiba icindekilerle ilgili bende yasina kadar 1 numara düsünuyorum mantikli geldi
Ikrazumra19 Aysegolcuk_ neden boyle birsey yapiyprsunuz icerigi ayni degil ki oyle olsa farkli numaralari olmaz
Aysegolcuk_ Sin21 ben yurtdışından aldığım için ne kadar vereceğimi yazıyor gerek duymam değiştirmeye
Aysegolcuk_ Farahzeynep ek gıda yediği için mamayı fazla içmiyor günde 2 3 sefer içiyor mamayı ben yurtdışından alıyorum mamayı 1 ile 2 arası pek bir fark göremedim
Aysegolcuk_ Ikrazumra19 hiç sorun yaşamadım tanıdığım çoğu kışı değiştirmiyor ek gıda yediği için fazla mama içmiyor zaten az kaldı inek sütü içecek