metemom_ talhamamy hiç eğlenmedi ya elini vurmak istemedi tiksindi 😂yine biraz oynadı sonradan amaa daha hazır değil sanirim
metemom_ talhamamy yapışkanlı kağıttan şöyle bir şey yaptım üç iki dk vız vız dedi üçüncü dakika paramparça etti attı
metemom_ talhamamy hiç sanmıyorum gram ilgisini çekmedi babasının aldığı tornavidayla daha çok oynadı 🥲
canmanayvesuyu metemom_ Allah Allah ya ilginç gerçekten. Şu carioca boyalar var ya çıkıyor her yerden falan diye pazarlıyorlar onlardan mı ki diye sordum bebiş
metemom_ canmanayvesuyu halıdan falan hep çıktı canım heryere dökülmüştü galiba mama sandalyesi plastik ya ondan çıkmadı
metemom_ talhamamy sürekli ayağıma vida batıyor 🥲yaşamayan acısını bilmez ama oyalaniyor diye sabrediyorum
Merhaba05 metemom_ kalsın öyle nolcak ki zaten en ucuz sandalyelerden bu. Çocuk sandalyesi yani boya da olur kırık dökükte olur çok normal. Kir değil ki.
metemom_ Merhaba05 bende şöyle pahalı böyle değerli demedim gitmesinin bir yolu var mı dedim zaten düzgün okuyun düzgün cevap verin
Tutaste_ metemom_ o ucuz plastik olunca çıkmıyor bizimkinden karpuz lekesi çıkmamıştı aw . Durdukça çıkıyor ama