SinemYekta Kayınbabam ogluma baş vermis oglum 7 aylık bugun dgl ama sanırım 3-4 gun once 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
theQueen SinemYekta Allah a şükür alerjik reaksiyon göstermemiş 🤲🏻 Bir daha olmadığı sürece görmezden gelin bu yapılanı ve kesin bir dille neden verilmemesi gerektiğini anlatın ailenize 😇
Nulufer25 SinemYekta 1 yaş altı yasak kesinlikle verilmemesi lazım 1 kereden birşey olmaz inşallah ahhhh dedeler ahhh neneler sanki herşeyi siz iyi biliyorsunuz ☺️
SinemYekta theQueen evet soyledim eşimde konusmus babası yemegı ve yedırmeyi cok sevıyor ama bu baska bsy sonucta
GzdeDnerta Nulufer25 onlar da herşeyi siz biliyorsunuz biz büyütmedik sanki diyorlar 😂bende hep şunu derim ozaman ile bu zaman bir değil hastaliklar yaygın alerjiler yaygın daha da bişey diyemzler
Mrv27 Bu çocuk zehirlense ne olucak anlamıyorum vermeyin ya annesi babası var onun sizene siz büyütmüşsünüz bizim bebeklerimizi ellemeyin
SinemYekta Mrv27 evet ben calısıyorum yoksa bırakmıorm kolay kolay bebegımı kötu niyetli bsy dgldır tabi ama bebek soz konusu ise 3 kere dusunulmeli
SinemYekta [silindi] evet anne sütü alıyor hayır benim bugun haberım oldu kayınvalidem söyledı baban bal vermıs diye ne zmn dıorm bılmıorm bu sabah soyledı bıze de dedi neyse ki anne sütüzaten suan agırlıklı ek gıda daha az alıyor suan icin
sebnem işte zamanında biz sizi böyle büyüyttük bunu verdik şunu verdik bir şey olmadı diye diye bu hale geliyorlar onların zamanında da hep kayınvalide yada kendi anneleri ön figürandı sanırım keşke bilinçsiz hareket etmeseler annesi babası var danışsalar sorsalar ah ahh valla 🤦🏼♀️
TZA SinemYekta hey Allahım ya 2 yaştan sonra verilen ağır bi yiyecek insanlar kendi kendine sorumluluk alıp niye yaparlar böyşe şeyleri anneye sormadan